Juni 2024
juni 2024

De zomer komt eraan

In deze allereerste nieuwsbrief van Bourgondische Zaken kondigen we graag het zomernummer van BZ magazine bij je aan. En met de zonnige inhoud óók de zomer zelf! Want daar zijn we met zijn allen wel aan toe toch? Buiten in het zonnetje genietend van al het moois, al toerend, fietsend of wandelend, daar word je toch een stuk vrolijker van. Je leest over fijne uitjes en interessante bezienswaardigheden deze zomer. En je maakt kennis met bekende en minder bekende inwoners van dit prachtige gebied. Alvast een inkijkje!
Kasteel van Cormatin

Ga je mee op excursie naar Cormatin?

Het oude kasteel uit de 17e eeuw is anders ook te bezoeken, maar alleen met Franse rondleidingen. Speciaal voor BZ magazine leidt Olaf Spronk, gids in Cluny, je op 30 juli hier rond in het Nederlands. Grijp je kans en waan je even terug in vervlogen tijden…

Samen naar de film

Bourgondische Zaken organiseert deze zomer de filmvertoning van L’Homme d’argile; een film met Raphaël Thiéry uit Anost in de hoofdrol en opgenomen in de Morvan. Wil je samen met andere BZ-lezers deze film bezoeken en de hoofdrolspeler in levende lijve ontmoeten? Kom dan op 31 juli naar Anost!

Check je gegevens op BZ

Als lid van Bourgondische Zaken kun je inloggen op de site en is de ledenpagina zichtbaar voor je. Op je persoonlijke profielpagina staan al je gegevens. Wil je hier even controleren of je adresgegevens goed zijn ingevuld? Zeker als je recent een echt adres mét straatnaam en huisnummer hebt gehad. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je BZ magazine altijd goed wordt bezorgd!

Neem een kijkje op onze vernieuwde website

We hebben de laatste maanden hard gewerkt om BourgondischeZaken.com van een nieuw jasje te voorzien. Een aantrekkelijkere lay-out, meer fotografie, en nieuwe berichten in de rubriek Actueel. Neem eens een kijkje op Bourgondische Zaken. We nodigen je zeker ook uit om ons te berichten over interessante nieuwtjes in de Bourgogne. En zie je nog andere verbeterpunten of mis je zaken? Laat het ons weten
facebook instagram linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet