Stap 1

U moet ingelogd zijn om een advertentie te kunnen plaatsen. Bent u dat niet log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Weet u die niet, kijk dan eerst of u er achter kan komen via deze link.

Weet u ze wel, kunt u inloggen. Dat kan op verschillende manieren in de site, bijvoorbeeld via het Club BZ menu. Anders via deze link https://bourgondischezaken.com/inloggen/

Inlogscherm

Stap 2

U komt in uw profielpagina (Mijn profiel) waarin u uw eigen gebruikersgegevens terugvindt zoals uw abonnementsnummer, adres etc.

Hier kiest u voor een van de mogelijkheden die worden aangeboden, door op de betreffende knop te klikken.  Als voorbeeld nemen we de rechter: Activiteit aanmaken.

 

Stap 3

U vult een voor een alle velden in…

De koptekst is de titel van de activiteit zoals die op de site zal verschijnen.

U vult de begindatum en de einddatum in; de begin- en eindtijd kan ook worden opgegeven.

U vult de naam van de aanbieder in (want dat kan iemand anders zijn of een vereniging) en evt een daarbij horend e-mailadres.

Aan het eind kunt u maximaal drie plaatjes toevoegen (niet te groot, max600 KB, toegestane extensies .png .gif .jpg .jpeg)

En als u die heeft kunt u ook een PDF van de activiteit aan het bericht toevoegen.

Stap 4

Als alles ingevuld en toegevoegd is, klikken op OPSLAAN. Als alles goed is gegaan ziet u daarna uw annonce en is hij geplaatst in de rubriek van de Marktplaats.

Heeft u ergens een verplicht veld vergeten in te vullen, dan wordt het bericht niet opgeslagen en moet u alsnog iets invoeren. Scroll langs de velden om te kijken waar u iets moet aanpassen… Daarna klikt u opnieuw op OPSLAAN.

 

Nog iets veranderen achteraf?

Nadat uw advertentie is geplaatst, staan er helemaal onderin twee extra regels. Daar kunt u de annonce mee bewerken. Deze regels ziet u (en u alleen) enkel als u bent ingelogd.

Bewerk uw advertentie

Verwijder uw advertentie