Bourgondische Zaken

Bourgondische Zaken is een vereniging voor Nederlandstaligen die (een deel van het jaar) wonen in de Bourgogne. Of je nu een jonge ondernemer bent, of in de Bourgogne van je pensioen geniet, iedereen is welkom bij Bourgondische Zaken. We bieden informatie over praktische zaken waar je in het dagelijks leven mee te maken krijgt. Ook helpt Bourgondische Zaken om mensen in contact te brengen met de bestaande gemeenschap. Ons doel is dat iedereen zich hier thuis en verbonden voelt.

We besteden aandacht aan zaken die spelen in de samenleving en de lokale economie. Daarnaast biedt Bourgondische Zaken informatie over bezienswaardigheden en culturele of sportieve activiteiten in de Bourgogne. Dat doen we via deze website en het BZ magazine.

Ons team

Ons team bestaat uit actieve leden die op vrijwillige basis meewerken aan ons BZ magazine en de website. Of zich inzetten als bestuurslid, voor onze ledenadministratie of activiteiten van de vereniging. Wil je ons team versterken? Neem dan contact op om eens kennis te maken.