Speciale filmvoorstelling

Geschreven door
Redactie
Geschreven op
30 mei 2024
Categorie

Een film die zich afspeelt in de Bourgogne, met een Bourgondiër in de hoofdrol en dan samen kijken in de Bourgogne: Bourgondischer dan dit wordt het niet!

We organiseren op woensdagavond 31 juli 2024 een vertoning van de film ‘L’Homme d’argile’ in de cinéma van Anost in de Morvan. Hoofdrolspeler Raphaël Thiéry zal de film inleiden en na afloop vragen beantwoorden. De film begint om 20 uur.

L’Homme d’argile

Raphaël Thiéry is de ware verpersoonlijking van de man van klei uit de titel van de film. Als de eenogige Raphaël speelt hij de bewaker van een leegstaand landhuis. Hij is bijna zestig jaar en woont samen met zijn stokoude moeder. Hij jaagt op mollen, speelt doedelzak en maakt uitstapjes met de postvrouw. Alles gaat zijn gangetje, dag-in-dag-uit. Maar plotseling keert in een stormachtige nacht erfgename Garance terug in het familiehuis. Dan wordt alles anders…

Kaarten

De film is Engels ondertiteld. Kaarten kosten € 6 per stuk. Deze filmvertoning is ook voor introducés dus neem vrienden, buren of collega’s mee voor deze bijzondere filmavond. Vol = vol.

Tags: ,