Concerten en festival Fleurs de Jazz

Geschreven door:
Jeroen Nierkens
Datum:
19 april 2024
Categorie:

In BZ magazine hebben we aandacht besteed aan het festival van Fleurs de Jazz dat plaatsvindt tijdens het Hemelvaartsweekend. Het festival begint op donderdagavond 9 mei met de Happy Brass Band in Saint-Honoré-les-Bains. Op vrijdagavond kun je in Villapourçon luisteren naar Émilie Calmé en Laurent Maur. Op zaterdagmiddag is de traditionele wandeling door Larochemillay, een ‘balade musicale-contée’ waarbij een muzikant en een verteller je door het dorp leiden. Het festival wordt op zaterdagavond afgesloten met een dubbelconcert van Atelier Jazz André Fischmann en het Fridges Quartet.

Naast dit festival organiseert Fleurs de Jazz ook andere concerten onder de noemer ‘Jazz en villages’. Kijk op de website voor het complete programma dat doorloopt tot 8 september.

De leden van Bourgondische Zaken kunnen gebruik maken van een mooie aanbieding: het tweede ticket is gratis. Gebruik bij boeking de kortingscode BZ: tijdens de reservering kruis je “J’ai un code de réduction” aan en aan het einde kies je voor de code “BZ2024”. De korting wordt automatisch verrekend op het tarief. Neem het BZ magazine mee om je lidmaatschap aan te tonen. Deze aanbieding geldt niet voor de dinerconcerten.

Voor meer informatie en het complete programma: Fleur de Jazz: line up

Tags: